Vluchtelingenhulp in Servië

Project Status: Geopend

Onze inzet voor vluchtelingen in nood

Sinds 2013 hebben we tijdens onze bezoeken aan Servië regelmatig vluchtelingen ontmoet uit Syrië, Irak, Iran en Afghanistan. Het was hartverscheurend om te zien hoeveel leed ze hadden meegemaakt en hoe moeilijk hun leven was.

Een groep jongens/mannen verbleven in een oude station loods zonder enige voorzieningen, zoals water, sanitair of voedsel. Ze leefden in constante angst voor de politie, die zonder aanleiding hard konden optreden. We hebben kleding, water en voedsel kunnen brengen om hen te helpen in hun meest dringende behoeften te voorzien.

Bij Share to Serve zijn we toegewijd aan het ondersteunen van mensen in nood, waaronder vluchtelingen die vaak te maken hebben met onmenselijke omstandigheden. We blijven ons inzetten om hun lijden iets te kunnen verlichten.

Project Galerij

Geef hoop aan kinderen en moeders in nood: doneer aan Share to Serve

Wil jij bijdragen aan een betere toekomst voor kinderen en moeders over de hele wereld? Bij Share to Serve zetten we ons in voor kleinschalige ontwikkelingsprojecten, zoals #Titel, die gericht zijn op het ondersteunen van gemeenschappen in nood. Met jouw donatie kunnen we nog meer projecten ondersteunen en levens veranderen. Word vandaag nog donateur en help ons om onze missie voort te zetten.

Geef Nu