Een stichting met een doel

Het waarom achter onze acties

We zijn ons ervan bewust dat er nog steeds veel mensen zijn die geen toegang hebben tot basisbehoeften, zoals voedsel, onderdak, hygiëne en onderwijs. Bij Share to Serve willen we hier verandering in brengen en daarom richten we ons op het ondersteunen van kleinschalige ontwikkelingsprojecten die zich richten op kinderen en moeders. We geloven dat dit de beste manier is om een positieve impact te hebben op hun leven.

Onze stichting wordt gerund door een toegewijd team van mensen die zich allemaal inzetten om ons doel te bereiken. We zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en we blijven ons inzetten voor de gemeenschappen die we helpen. Bij Share to Serve zijn we ervan overtuigd dat we samen een verschil kunnen maken en we nodigen je uit om deel te worden van onze missie

Een visie op verandering

Bij Share to Serve hebben we een duidelijk doel voor ogen: het helpen van kinderen en moeders over de hele wereld. We zijn toegewijd aan het verbeteren van hun levensomstandigheden en het creëren van een betere toekomst voor hen.

Van droom naar daad - Onze passie voor verandering

Bij Share to Serve zijn we een kleine stichting met oog voor detail. We geloven dat het belangrijk is om ter plaatse te zijn, om te zien wat er nodig is en om meteen actie te ondernemen. We zetten ons met hart en ziel in voor onze missie en onze toewijding aan het helpen van kinderen en moeders over de hele wereld is wat ons drijft.

Geef Nu

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

Jacolien Roelofsen

Bestuurder

Mijn persoonlijke missie is dat ik iets kan betekenen voor een mede mens waarmee ik persoonlijk contact heb gehad en die mij geraakt heeft.

Hierdoor weet ik zeker dat  de giften goed terecht komen. Hiermee maak ik het verschil. Mede door onze contact personen ter plekke kunnen wij vinger aan de pols houden en garanderen dat uw gift op zijn plek komt en blijft.

Met vriendelijke groet vanuit Harderwijk
Jacolien Roelofsen

Arlette de Boer

Bestuurder

Is voldoende eten, schoon drinkwater, hygiene en onderwijs normaal? Voor veel kinderen niet – Ik heb het met mijn eigen ogen gezien. Door onze kennis en middelen te delen, kunnen we een zetje in de goede richting geven. Ieder kind heeft immers recht op basisbehoeften, kansen, op zorgeloos kunnen spelen. Helpt U mee met u financiele bijdrage? Ik bezoek de projecten persoonlijk om ervoor te zorgen dat alles goed terecht komt!

Met vriendelijke groet vanaf Urk
Arlette de Boer

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

<br>

Peter van den Berg

Penningmeester

Als penningmeester heeft Peter de verantwoordelijkheid over alle inkomsten en uitgaven van onze stichting. Als jarenlange ondernemer en eigenaar van VBB Advies, biedt hij waardevol financieel inzicht aan de organisatie en zorgt hij voor een transparante boekhouding. Peter is sinds 2014 actief betrokken bij onze stichting, met een pauze tussen 2019 en 2023. Hij speelt een cruciale rol in het snel en adequaat informeren van alle betrokkenen..