Bali

Bezoeken en ondersteunen van verschillende projecten, weeshuizen en leerlingen

Jembatan Senang

Dit is een schooltje voor kinderen met een handicap. Dit wordt gerund door het Nederlandse echtpaar Kees en Els, zelf afkomstig uit het onderwijs. Zij zorgen ervoor dat de kinderen onderwijs op eigen niveau krijgen of waar nodig fysiotherapie en/of logopedie.  Vaak halen ze de kinderen thuis op met en busje en gaan ook regelmatig op huisbezoek om de ouders te ondersteunen. Voor dit project zijn kleine materialen nodig zoals fysio materiaal en schoolbenodigdheden.

Helpt u ons helpen?

House Grace

Dit kinder tehuis is opgezet door Ben en Ineke van de Ben Heart foundation. Dit Nederlandse echtpaar heeft een aantal jaren geleden een groot verlaten landhuis kunnen bemachtigen om de vele weeskinderen onderdak en een veilige thuishaven te bieden. Recent hebben wij al mee kunnen helpen met kleine verbouwingen en het inrichten van de eetzaal en slaapzalen. Het huis is echter in een slechte staat en heeft dringend een nieuw dak nodig.

Helpt u ons mee dit te realiseren?

Kolewa

Deze Nederlandse stichting houdt zich bezig met een aantal medische projecten op en rond Bali. Voornamelijk kinderen met een schisis, zij onder vinden problemen op meerdere vlakken, moeilijkheden met eten waardoor vaak ondergewicht ontstaat, gebits problemen en ook de spraak komt minder op gang. Stichting Kolewa scout en vervoert deze kinderen met een van de ouders naar het opvangshuis in Denpasar waar zij kunnen verblijven voor-tijdens en na de operatie.

Een schisis operatie is al mogelijk voor 500 euro!!

Helpt u mee om een kindje weer te laten glimlachen.